Свържете се с нас:

office@arsaenergy.com

0884 00 39 18

0895 48 80 35

KSTAR 100kWh Battery For ESS All In One Outdoor
KAC50DP-BC100DE

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

 

KSTAR 100kWh батерия за ESS – цялостно решение за външен монтаж.

 

Батерията KSTAR 100kWh BC100DE е проектирана да работи с инвертора 50kW KAC50DP в специален външен кабинет. * Инверторът се продава отделно.

● Високопроизводителна CATL LFP батерия.

● 1+1 редундантност. Батерийният кабинет разполага с 2 * 51.2KWH батерия.

● Модулна конструкция. Системата за съхранение на енергия може да бъде разширена с множество 50KW/100KWH единици.

● Опционално наблюдение на веригата.

● 75KW MPP тракерите са интегрирани в модула KAC50DP.

● Включен EMS. Подходящ е за различни приложения.

● Предварително произведен, за да облекчи инсталацията на място.

● Дизайн с двойна система за гасене на пожари.

 

Размери (мм) : 1100x1100x2380

Тегло (кг) : 1500

Мощност (KWh) : 100

 

Общи характеристики на 50kW трифазен инвертор за система „всичко в едно” KAC50DP:

 

•  Сигурен и надежден Други, не доработени повече от горещо валяне

•  Двойна система за гасене на пожари Дизайн с 1+1 резервност

•  Лесен за употреба

•  Предварително изработен за облекчаване на монтажа на място

•  Интегриран BMS/EMS, подходящ за различни приложения

•  Безпроблемна работа, контрол в облака

•  Икономичен и ефективен

•  Спестявайте пари и разширявайте според вашите нужди

•  Ефективен и енергоспестяващ дизайн на HVAC система.

 

Документи за теглене

KAC50DP-BC100DE datasheet KSTAR Energy Storage Solution 2023 KAC50DP PTPiREE-64.290.23.30395.01 CERT_ESY
Заяви
КОНСУЛТАЦИЯ

  FAQ

  ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

  Имат ли продуктите на KSTAR всички необходими сертификати, изисквани в Европа?

  +

  Имат ли продуктите на KSTAR всички необходими сертификати, изисквани в Европа?

  Продуктите на KSTAR са преминали европейска CE сертификация, UL сертификация, TUV, ISO9001 сертификация за система за управление на качеството, ISO14001 сертификация за система за управление на околната среда, OHSAS18001 сертификация за система за управление на здравето и безопасността на работното място, IECQ QC080000 сертификация за система за управление на опасни вещества, китайска Gentile сертификация, сертификация за продукти, които спестяват енергия, 3C сертификация, както и редица национални и международни сертификации за качество/безопасност на продуктите.

  Защо да инвестираме в KSTAR ALL-IN-ONE система?

  +

  Защо да инвестираме в KSTAR ALL-IN-ONE система?

  Глобален водещ производител на клетки—CATL, използван от компании като Tesla и Solaredge. Система за Управление на Батерии Висока точност на SOC LFP оценка на грешка в SOC <3%, точност до 97%. Обща защита 3-степенна софтуерна защита. Излишна хардуерна защита Функционална сигурност Обща и оптимизирана защита, включваща множество елементи за мониторинг, хардуерна алармена система, множествена защита. Облачна Платформа на KSTAR Свързва всички BluE-S системи и позволява мониторинг, умен контрол, транзакции с енергия и допълнителни услуги. All-in-One ESS IP65 Рейтинг Гъвкава Конфигурация-5.1kWh/10.2kWh/20.4kWh Дълъг Живот -≥10000 цикъла (при определени тестове) Ефективност на преобразуване от батерия/електрическа мрежа до 94% CATL LiFePO4 Батерийна Клетка, Сигурност и Надеждност Лесен монтаж Включи и играй, интегриран модулен дизайн Вградена разпределителна кутия с DC и AC превключвател UPS непрекъснато за критични товари Отворен API, портал за управление с Modbus

  Къде мога да намеря повече информация за фирмата KSTAR?

  +

  Къде мога да намеря повече информация за фирмата KSTAR?

  Повече информация може да намерите на официалния сайт на фирмата KSTAR на следния адрес: https://www.kstar.com/AboutKstar.jhtml

  Къде мога да намеря технически спецификации и документация, свързани с продуктите на Kstar?

  +

  Къде мога да намеря технически спецификации и документация, свързани с продуктите на Kstar?

  Може да ги намерите на официалния сайт на KSTAR на следния адрес: https://www.kstar.com/download5/index.jhtml

  Какви изисквания трябва да бъдат изпълнени, за да инсталирате правилно една фотоволтаична система?

  +

  Какви изисквания трябва да бъдат изпълнени, за да инсталирате правилно една фотоволтаична система?

  На първо място, процесът на монтаж на фотоволтаична инсталация трябва да се извърши в съответствие с всички инструкции за правилен монтаж. Обучението за инсталиране, организирано от Growatt, също може да бъде полезно. За подаване на рекламация се изисква квалификация на електротехник.

  Защо моята инсталация произвежда по-малко енергия от тази на съседа ми?

  +

  Защо моята инсталация произвежда по-малко енергия от тази на съседа ми?

  Добивите, постигнати от една фотоволтаична инсталация, зависят от много фактори. Най-важните от тях са типът и броят на фотоволтаичните модули, ъгълът на наклона на модулите, азимутът на фотоволтаичната инсталация, възможните грешки при монтажа (например неправилно избран диаметър на AC или DC кабела) или дефекти в компоненти, от които е направена фотоволтаичната инсталация.

  Защо мощността от таблата не е равна на изходната мощност на инвертора?

  +

  Защо мощността от таблата не е равна на изходната мощност на инвертора?

  Това е резултат от ефективността на инвертора, която никога не е постоянна. Зависи от два основни фактора: - инверторни натоварвания (най-високата ефективност е при натоварване между 40-60% от номиналната изходна мощност. Под и по-горе ефективността винаги ще бъде малко по-ниска) - MPPT работно напрежение (посоченото в каталожната карта номинално постоянно напрежение не е случайно. Именно при тази стойност можем да постигнем най-висока ефективност на инвертора. Ето защо, за малки мощности на инвертора е по-добре да се използват повече панели с по-ниска мощност , като се постига по-висока стойност на стринговото напрежение)

  В какъв период от време се изплаща инвестицията?

  +

  В какъв период от време се изплаща инвестицията?

  Възможно е да се определи времето, след което инвестицията във фотоволтаичната инсталация ще се възвърне. Смята се, че средното време за изплащане е около 5 години, но може да се е и значително по-малко в зависимост от това дали инсталацията е за продажба или собствена консумация. Инсталациите с батерии се изплащат по-бавно.

  Какво значение има ъгълът на наклона на покрива?

  +

  Какво значение има ъгълът на наклона на покрива?

  Минималният наклон на покрива е 10 °. Изисква се за самопочистващи се модули, например от сняг. Ако покривът е с по-малък ъгъл на наклон, той трябва да се регулира с подходяща монтажна конструкция. Най-високите енергийни добиви за нашата географска ширина се постигат от фотоволтаичната инсталация при наклон 25-35° - модули с изложение юг и 10-20° - фотоволтаична инсталация изток-запад.

  От какво се състои фотоволтаичната инсталация?

  +

  От какво се състои фотоволтаичната инсталация?

  Фотоволтаичният фотоволтаичната инсталация: Фотоволтаични панели, направени от фотоволтаични клетки, в които слънчевата светлина се преобразува в постоянен ток. Ефективността на фотоволтаичния ефект е резултат от структурата на фотоволтаичните клетки, местоположението на модулите и метеорологичните условия. Фотоволтаичен инвертор, чиято задача е да преобразува постоянния ток, произведен от фотоволтаичните панели в променлив ток, т.е. този, който използваме ежедневно в домовете си. Монтажна конструкция, върху която се монтират фотоволтаичните модули. Видът на конструкцията зависи от вида на покрива, върху който е монтирана фотоволтаичната система. Двупосочен електромер. Благодарение на него можем да уредим количеството произведена от нас енергия и изразходваното количество.

  Как работи една фотоволтаична система?

  +

  Как работи една фотоволтаична система?

  Основен елемент на инсталацията са фотоволтаични клетки, които се комбинират във фотоволтаични модули. Благодарение на това получаваме способността да генерираме повече слънчева енергия. В клетките слънчевата светлина се превръща в постоянен ток. Този процес се нарича фотоволтаичен ефект. Клетките са направени от полупроводникови материали. Те позволяват провеждането на електрически заряди в резултат на външни фактори, като слънчева радиация или температура. Най-често използваният полупроводник при производството на фотоволтаични клетки е силицият. Преобразуваната в постоянен ток слънчева енергия се прехвърля към фотоволтаичния инвертор, който отговаря за преобразуването й в променлив ток. Променливият ток е този, който е в нашите домашни контакти и ние го използваме всеки ден.

  Какво са фотоволтаиците?

  +

  Какво са фотоволтаиците?

  Фотоволтаиката е клон на науката и технологиите, който прави възможно генерирането на електричество чрез слънчева радиация. Това е възможно благодарение на фотоволтаичния ефект.