КАКВО НИss

ОТЛИЧАВА ?

Висока наличност на инвертори в складове на нашите партньори
Заяви по-добри цени
Ние помагаме при рекламации. Подайте сигнал на страница ни, като попълните онлайн формуляра.
Рекламация
Даваме пълна производствена гаранция до 10 години.

Защо

ИНВЕРТOРИ KASTAR ?

Максимален добив за вашата инсталация

Монтажниците имат възможност да проверяват работните параметри на фотоволтаичните панели и електрическата мрежа – можете да сте сигурни, че фотоволтаичният инвертор ще произведе максимално възможната мощност в момента.

Техническо обслужване 5 дни в седмицата

Техническият отдел работи 5 дни в седмицата от 9 до 19 часа - не се притеснявайте за нищо! Ние се грижим за ефективността на вашия PV инвертор почти през целия де

Различни опции за комуникация

Налични варианти за комуникация: WiFi / LAN / радио комуникация/ GPRS - наблюдавате работата на фотоволтаичния инвертор независимо от мястото на монтаж

Мониторинг на работата на фотоволтаичния инвертор

Удобно приложение за потребителя, Solarman , с което можете лесно да наблюдавате работата на вашата собствена фотоволтаична инсталация от вашия телефон и компютър.

Елегантен инверторен дизайн

Модерен дизайн - можете да инсталирате фотоволтаичен инвертор дори в хола, без да се притеснявате за текущия декор.

Богата продуктова гама на инвертори

Наличен диапазон на мощност от 1kW до 250kW - можете лесно да съобразите мощността на фотоволтаичния инвертор с броя на фотоволтаичните панели, които имате

Дъгова AFCI електрически

Защита срещу дефекти, причинени от материални неизправности - можете да сте сигурни, че вашата фотоволтаична инсталация е безопасна.

AC / DC защита тип II

Защита от мълнии - фотоволтаичната инсталация може да работи по време на буря, не е необходимо да я изключвате.

Висока надеждност на продуктите

Нисък процент на повреда на продукти поради 10 години опит на пазара в проектирането и производството на фотоволтаични инвертори. Винаги сте подсигурени и може да разчитате в случай че се наложи рекламация.

Хибриден монофазен инвертор 5 kW KSTAR- Blue-S-5000D в комплект с 10.2 kWh литиева батерия
Модел Blue-S-5000D от KSTAR е монофазен инвертор за съхранение на енергия, предлагащо надеждно, интелигентно и ефективно решение за домове и малки офиси. За да осигури висока производителност и продължителна работа, BluE-S-5000D комбинира CATL акумулаторен модул на променлив ток с KSTAR инвертор, осигуряващ ниска поддръжка и удобен монтаж.
Мрежов трифазен соларен инвертор KSTAR 10-12 MPPT
KSG-150UM/KSG-120CL
Трифазен инвертор KSG-150UM/KSG-120CL, чието максимално входно DC напрежение е 1100V и е широко приложим за разпределителни комерсиални PV системи и големи централизирани PV електроцентрали. Той се отличава с висока ефективност, висока надеждност и лесна инсталация.
KSTAR 100kWh Battery For ESS All In One Outdoor
KAC50DP-BC100DE
Решението за външен кабинет ESS на KSTAR (KAC50DP-BC100DE) е проектирано за приложения на енергийно съхранение в комерсиални и индустриални обекти и за малки до средни микрогридове. Батерията KSTAR с капацитет 100kWh BC100DE е проектирана да работи с инвертора 50kW KAC50DP в специален външен кабинет.

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ

Commercial PV project in Armenia 2.2MW

2.2MW ArSun-1&2 PV project, the largest commercial solar power station in Armenia, set to reportedly provide electricity supply in Hrazdan community were inaugurated by a EPC company (KSTAR’s Exclusive partner in the country) on November 13th, 2019. The plant comprises of 5832 PV modules (380Wp) connected to 32 KSTAR KSG 60KW and 2 KSG 30KW solar inverters .

Bahawalpur 300MW PV Plant ,Punjab, Pakistan

The plant is installed with 100 units of central inverters GSL1000C from KSTAR. The PV power is 100 MW. The DC System voltage is 1000V. The Block is 1MW.

KSTAR has provided inverters to 240 MW Pokrovska SPP in Ukraine.

KSTAR provides a turnkey solution (96 units of GSM2500C-MV35) to the 240 MW Pokrovska SPP in Ukraine in Oct 2019. The Pokrovska Solar Power Plant, as the second largest solar farm in Europe by installed capacity, is launched recently.

Заяви
КОНСУЛТАЦИЯ

  FAQ

  ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

  Имат ли продуктите на KSTAR всички необходими сертификати, изисквани в Европа?

  +

  Имат ли продуктите на KSTAR всички необходими сертификати, изисквани в Европа?

  Продуктите на KSTAR са преминали европейска CE сертификация, UL сертификация, TUV, ISO9001 сертификация за система за управление на качеството, ISO14001 сертификация за система за управление на околната среда, OHSAS18001 сертификация за система за управление на здравето и безопасността на работното място, IECQ QC080000 сертификация за система за управление на опасни вещества, китайска Gentile сертификация, сертификация за продукти, които спестяват енергия, 3C сертификация, както и редица национални и международни сертификации за качество/безопасност на продуктите.

  Защо да инвестираме в KSTAR ALL-IN-ONE система?

  +

  Защо да инвестираме в KSTAR ALL-IN-ONE система?

  Глобален водещ производител на клетки—CATL, използван от компании като Tesla и Solaredge. Система за Управление на Батерии Висока точност на SOC LFP оценка на грешка в SOC <3%, точност до 97%. Обща защита 3-степенна софтуерна защита. Излишна хардуерна защита Функционална сигурност Обща и оптимизирана защита, включваща множество елементи за мониторинг, хардуерна алармена система, множествена защита. Облачна Платформа на KSTAR Свързва всички BluE-S системи и позволява мониторинг, умен контрол, транзакции с енергия и допълнителни услуги. All-in-One ESS IP65 Рейтинг Гъвкава Конфигурация-5.1kWh/10.2kWh/20.4kWh Дълъг Живот -≥10000 цикъла (при определени тестове) Ефективност на преобразуване от батерия/електрическа мрежа до 94% CATL LiFePO4 Батерийна Клетка, Сигурност и Надеждност Лесен монтаж Включи и играй, интегриран модулен дизайн Вградена разпределителна кутия с DC и AC превключвател UPS непрекъснато за критични товари Отворен API, портал за управление с Modbus

  Къде мога да намеря повече информация за фирмата KSTAR?

  +

  Къде мога да намеря повече информация за фирмата KSTAR?

  Повече информация може да намерите на официалния сайт на фирмата KSTAR на следния адрес: https://www.kstar.com/AboutKstar.jhtml

  Къде мога да намеря технически спецификации и документация, свързани с продуктите на Kstar?

  +

  Къде мога да намеря технически спецификации и документация, свързани с продуктите на Kstar?

  Може да ги намерите на официалния сайт на KSTAR на следния адрес: https://www.kstar.com/download5/index.jhtml

  Какви изисквания трябва да бъдат изпълнени, за да инсталирате правилно една фотоволтаична система?

  +

  Какви изисквания трябва да бъдат изпълнени, за да инсталирате правилно една фотоволтаична система?

  На първо място, процесът на монтаж на фотоволтаична инсталация трябва да се извърши в съответствие с всички инструкции за правилен монтаж. Обучението за инсталиране, организирано от Growatt, също може да бъде полезно. За подаване на рекламация се изисква квалификация на електротехник.

  Защо моята инсталация произвежда по-малко енергия от тази на съседа ми?

  +

  Защо моята инсталация произвежда по-малко енергия от тази на съседа ми?

  Добивите, постигнати от една фотоволтаична инсталация, зависят от много фактори. Най-важните от тях са типът и броят на фотоволтаичните модули, ъгълът на наклона на модулите, азимутът на фотоволтаичната инсталация, възможните грешки при монтажа (например неправилно избран диаметър на AC или DC кабела) или дефекти в компоненти, от които е направена фотоволтаичната инсталация.

  Защо мощността от таблата не е равна на изходната мощност на инвертора?

  +

  Защо мощността от таблата не е равна на изходната мощност на инвертора?

  Това е резултат от ефективността на инвертора, която никога не е постоянна. Зависи от два основни фактора: - инверторни натоварвания (най-високата ефективност е при натоварване между 40-60% от номиналната изходна мощност. Под и по-горе ефективността винаги ще бъде малко по-ниска) - MPPT работно напрежение (посоченото в каталожната карта номинално постоянно напрежение не е случайно. Именно при тази стойност можем да постигнем най-висока ефективност на инвертора. Ето защо, за малки мощности на инвертора е по-добре да се използват повече панели с по-ниска мощност , като се постига по-висока стойност на стринговото напрежение)

  В какъв период от време се изплаща инвестицията?

  +

  В какъв период от време се изплаща инвестицията?

  Възможно е да се определи времето, след което инвестицията във фотоволтаичната инсталация ще се възвърне. Смята се, че средното време за изплащане е около 5 години, но може да се е и значително по-малко в зависимост от това дали инсталацията е за продажба или собствена консумация. Инсталациите с батерии се изплащат по-бавно.

  Какво значение има ъгълът на наклона на покрива?

  +

  Какво значение има ъгълът на наклона на покрива?

  Минималният наклон на покрива е 10 °. Изисква се за самопочистващи се модули, например от сняг. Ако покривът е с по-малък ъгъл на наклон, той трябва да се регулира с подходяща монтажна конструкция. Най-високите енергийни добиви за нашата географска ширина се постигат от фотоволтаичната инсталация при наклон 25-35° - модули с изложение юг и 10-20° - фотоволтаична инсталация изток-запад.

  От какво се състои фотоволтаичната инсталация?

  +

  От какво се състои фотоволтаичната инсталация?

  Фотоволтаичният фотоволтаичната инсталация: Фотоволтаични панели, направени от фотоволтаични клетки, в които слънчевата светлина се преобразува в постоянен ток. Ефективността на фотоволтаичния ефект е резултат от структурата на фотоволтаичните клетки, местоположението на модулите и метеорологичните условия. Фотоволтаичен инвертор, чиято задача е да преобразува постоянния ток, произведен от фотоволтаичните панели в променлив ток, т.е. този, който използваме ежедневно в домовете си. Монтажна конструкция, върху която се монтират фотоволтаичните модули. Видът на конструкцията зависи от вида на покрива, върху който е монтирана фотоволтаичната система. Двупосочен електромер. Благодарение на него можем да уредим количеството произведена от нас енергия и изразходваното количество.

  Как работи една фотоволтаична система?

  +

  Как работи една фотоволтаична система?

  Основен елемент на инсталацията са фотоволтаични клетки, които се комбинират във фотоволтаични модули. Благодарение на това получаваме способността да генерираме повече слънчева енергия. В клетките слънчевата светлина се превръща в постоянен ток. Този процес се нарича фотоволтаичен ефект. Клетките са направени от полупроводникови материали. Те позволяват провеждането на електрически заряди в резултат на външни фактори, като слънчева радиация или температура. Най-често използваният полупроводник при производството на фотоволтаични клетки е силицият. Преобразуваната в постоянен ток слънчева енергия се прехвърля към фотоволтаичния инвертор, който отговаря за преобразуването й в променлив ток. Променливият ток е този, който е в нашите домашни контакти и ние го използваме всеки ден.

  Какво са фотоволтаиците?

  +

  Какво са фотоволтаиците?

  Фотоволтаиката е клон на науката и технологиите, който прави възможно генерирането на електричество чрез слънчева радиация. Това е възможно благодарение на фотоволтаичния ефект.